Barche visione sottomarinaBoats & Watergames srl

Egypte: het land van de piramides, farao, hiërogliefen en, nu, Beste christian louboutin sneakers! Al het vastleggen van de aandacht wereldwijd, is onze limited edition trio van kleuren nagellak, Scarabée, kwam in Christian Louboutin Sneakers Wereld. Genoemd naar de heilige scarabee, waarvan het gelijknamige roept de iriserende amuletten aanbeden door de oude Egyptenaren, de collectie is de nieuwste bijdrage van Christian Louboutin aan de wereld van schoonheid.

Louboutin liefhebbers zullen merken dat dit markeert de tweede verschijning van Christian Louboutin's muze; de kostbare bug eerste gematerialiseerd als de sluiting van de Khepira zak voor het voorjaar van 2017. Dit seizoen, in plaats van het silhouet, het was de opalen schil van de Scarab kever die drie nieuwe tinten van Beauté Louboutin nagellak geïnspireerd.

"Ze kunnen mooi en reflecterende onder de felle zon te kijken, maar ook uitzien als een kostbaar juweel in de nacht," zegt Christian van de Scarab kever, en de drie kleuren, die elk beschikken over een opalen, reflectivefinish: Vind designer Louboutin Dames Schoenen van online winkel.

Met een ontwerp dat meer als heilig voorwerp dan louboutin dames artikel voelt, worden de flessen bedekt met handtekening piek caps in koper goud, en worden ingekapseld in bruine dozen versierd met een koperen gouden scarabee motief.

Tussen een traditionele lemen huis in Luxor en zijn dahabieh, een klassieke Egyptische zeilboot op de Nijl, heeft Christian Louboutin het land geclaimd als een tweede huis. Zo, kopen die top Louboutin Schoenen voor jouw vrienden. De mythologie en de cultuur van het oude Egypte zijn leven en werk van de ontwerper van invloed op vele manieren, die hem ertoe bracht om niet alleen de Scarabee nagel kleuren, maar ook een aanvullende lakleren debuteerde in het voorjaar / zomer 2017 collectie te creëren - Scarabee Ocean-Amazone. Een glanzend blauw-to-green Degrade geïnspireerd door Scarabee II, kan de kleurstelling te zien op onze iconische Pigalle koppeling en de nieuwe favoriet, de Degraspike schoen. Met zo veel manieren om Scarabee, tips om tenen, stad trottoirs over de hele wereld zal gloeien met de geest van de geliefde Egypte christian louboutin schoenen.